Nice 2 share..

"Make urself a better person and know who u r be4 u try and know someone else and expect them 2 know u.."

Wednesday, December 15, 2010

Menu of The Day..

..aku suke tgk rancangan masakkan kat AFC CH703 siap boleh hafal chef2 yg memasak..antara yg aku minat Anna Alson, Nigela, pastu yg Chef at Home etc, the way diorang masak, simple but nice.. tgk blog2 orang yg pandai memasak, tgk resepi2 kat mesra.net, beli buku2 resepi..tp bila aku nak memasak aku ikut suke hati aku jer..asal jd..sudahnye tak berapa menjadi..hahahahah..



Nasi Goreng & Daging masak blackpepper

Gambo kat bawah: Soto, Scone, Masak lemak daun turi + keledek, sambal belacan & asam pedas daging


Paru Goreng, Brokoli masak ape nih? huhu.. Kueteow Goreng















Bread Pudding yg x brape menjadi.. Dan Ikan siakap stim..tinggal eko je

Ni antara rajin dlm malas aku..menu biasa2 je utk kami berdua..okla..yg simple, janji layannnnnn..ada lg pic tp aku rasa len kali plak k..hahahaha..

2 comments:

Haryati said...

menariknya mskn ko tu....beb kat stiap gambo ko letak nama mknan tu bru aku taw...hahaha

gagakdirimba said...

hehe..aku ni dah lama x post gambo kat blog ni..tu yg caca marba tu..to be improve k..